A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Kiesett a címvédő San Antonio Spurs az NBA rájátszásából, miután hosszabbításban vereséget szenvedett a vendég Dallas Mavericks együttesétől a párharc mindent eldöntő hetedik mérkőzésén.

A három óra hat percig tartó összecsapás egyik hőse a német Dirk Nowitzki volt, a győztes gárda vezére ugyanis 37 pontot dobott és 15 lepattanót szedett. A másik oldalon Tim Duncan ugyan rajta is túltett, hiszen a palánk alatt ugyanolyan eredményes volt, viszont 41 pontig jutott, ugyanakkor együttesét nem tudta a főcsoportdöntőbe vezetni.

A Dallasra a Phoenix Suns vár a fináléba kerülésért sorra kerülő párharcban. A Phoenix a szintén sorsdöntő utolsó mérkőzésen viszonylag simán, végig vezetve nyert 20 ponttal a vendég Los Angeles Clippers ellen. A hazaiak két legjobbja a 30 pontos Shawn Marion és az alapszakasz legértékesebb játékosának megválasztott Steve Nash volt. Utóbbi 29 pontja mellett 11 gólpasszal is hozzájárult a sikerhez.

Nyugati főcsoport, elődöntő:
Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 127-107
a párharc végeredménye: 4-3 a Phoenix javára

San Antonio Spurs - Dallas Mavericks 111-119, hosszabbítás után
a párharc végeredménye: 4-3 a Dallas javára

Az NBA vezetői mindeközben bejelentették, hogy New Orleans lesz a házigazdája a 2008-as All Star-gálának. Az elöljárók ezzel a döntéssel ahhoz kívántak hozzájárulni, hogy a Katrina hurrikán rombolása után újjáépülő városban a kosárlabda is visszaszerezze korábbi helyét. "New Orleans lesz a kosárlabda fővárosa 2008 februárjában" - fogalmazott David Stern, a NBA első számú vezetője.

A helyi csapat, a Hornets alakulata a természeti katasztrófa után Oklahoma Cityben, illetve Baton Rouge-ban játszott, és még a következő szezonban is idegenben lép pályára otthon, miután az újjáépülő csarnokot csak a 2007/2008-as szezonban veheti birtokba. A jövő évi gálának Las Vegas ad otthont.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!