A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Carey Price, napjaink talán legjobb hokikapusának lábai előtt hever a világ. De most nem azért, amit a pályán tett, hanem amit azon kívül egy fiatal rajongójával.

A felvétel még múlt hétvégén készült, de csak most látott napvilágot. Price csapata, a Montreal Canadiens az ősi rivális Toronto Maple Leafshez látogatott szombat este, a délelőtti edzést is már a vendéglátó csapat egyik pályán végezte el a klub. A tréningre kilátogatott a fiatal Anderson, aki - habár torontói fiú - hatalmas Montreal- és Price-fanatikus.

A srác nemrég veszítette el édesanyját, akinél egy évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak, és akinek az volt az utolsó ígérete, mindent megtesz azért, hogy fia találkozhasson példaképével.

Sajnos az anya már nem élhette meg a nagy pillanatot, ami végül eljött, a fiúnál pedig eltört a mécses. Az olimpiai bajnok, valamint a 2014-15-ös NHL-idény legjobb játékosának választott Price azonnal levette a maszkját, és magához ölelte a fiút, aztán aláírta a mezét, adott neki két szignózott kapusbárdot és egy minibotra, valamint egy korongra is rávéste az autogramját. A 31 éves játékos jelesre vizsgázott emberségből.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!