Hamarosan elkezdhetnek edzeni az NBA-játékosok

Cleveland Cavaliers v Los Angeles Lakers GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 13: Dwight Howard #39 of the Los Angeles Lakers reacts to his dunk during the first half of a game against the Cleveland Cavaliers at Staples Center on January 13, 2020 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az NBA-ben május 8-át tűzték ki a legkorábbi dátumnak az edzéseket illetően. Az első hírekhez képest ez azt jelenti, hogy csak később, minimum egyhetes csúszással nyithatnak ki az NBA-csapatok edzőközpontjai.

Minimum egy héttel tolják a nagy nyitást az NBA-ben, de a most meghirdetett május 8-i időpont sincs kőbe vésve. Ha minden jól megy, május 8-án kezdhetik meg az önkéntes egyéni edzéseket a játékosok a klubok létesítményeiben, ha az állami intézkedések ezt lehetővé teszik.

Amennyiben a helyi intézkedések engedélyezik, akkor lehet megnyitni a létesítményeket, de akkor is csak maximum négy játékos edzhet egyszerre, és vezető- és segédedzők sem lehetnek ott.

A sportolóknak szigorúan maszkot kell viselniük, csak akkor nem, amikor éppen edzenek, viszont a személyzetnek folyamatosan maszkban és kesztyűben kell lennie.

Az NBA még március 11-én fagyasztotta be a bajnokságot, nyolc nappal később a létesítmények is bezártak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!