40 éves kosárlabdázót igazolt a Brooklyn Nets

Jamal Crawford
PHOENIX, ARIZONA - DECEMBER 13: Jamal Crawford #11 of the Phoenix Suns handles the ball during the NBA game against the Dallas Mavericks at Talking Stick Resort Arena on December 13, 2018 in Phoenix, Arizona. The Suns defeated the Mavericks 99-89. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Christian Petersen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) 22 csapatos folytatására készülő Brooklyn Nets leigazolta a 40 éves Jamal Crawfordot. A klub szerda este jelentette be a tapasztalt bedobó szerződtetését, aki legutóbb a Phoenix Sunsban szerepelt a 2018/19-es szezonban.

Crawford 2000-ben mutatkozott be a ligában, amelyben a Chicago Bullsban, a New York Knicksben, a Golden State Warriorsban, az Atlanta Hawksban, a Portland Trail Blazersben, a Los Angeles Clippersben, a Minnesota Timberwolvesban és a Sunsban szerepelt korábban.

Jamal Crawfordnak a Brooklyn Nets lesz a kilencedik csapata az NBA-ben Forrás: AFP/2018 Getty Images/Christian Petersen

A játékos karrierje során eddig 1326 alapszakasz-mérkőzésen lépett pályára és átlagban 14,6 pontot szerzett, a rájátszásban 74 találkozón játszott, ezeken 14,3 pont az átlaga. A 2000-es játékosbörze (draft) nyolcadik választottja háromszor volt a liga legjobb hatodik embere.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!