Az eddigi legdrágább bajnoki gyűrűket kapták a Lakers-játékosok - videó

Los Angeles Clippers v Los Angeles Lakers GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 22: (L-R) Anthony Davis #3, LeBron James #23, and Quinn Cook #2 of the Los Angeles Lakers pose during the 2020 NBA championship ring ceremony before their opening night game against the Los Angeles Clippers at Staples Center on December 22, 2020 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az új szezon első meccse előtt, a Los Angeles Clippers elleni találkozót megelőzően kapták meg a Los Angeles Lakers játékosai és edzői az előző idényben megszerzett bajnoki győzelem után járó bajnoki gyűrűket.

A koronavírus miatt most üres csarnokban zajlott az ünnepség, a játékosok családtagjai videoüzenetekben tűntek fel a kivetítőn, és a kosarasok is csak állványokról vehették el a gyűrűket.

A gyűrűket a Jason of Beverly Hills készítette, mindegyik gyűrű 0,95 karátos ametisztet tartalmaz, ami a buborékban töltött 95 napot szimbolizálja és Kobe Bryantre emlékezve több helyen is feltűnik a mamba kígyó, ami a korábbi legenda becenevére utal, és a gyűrű levehető feje alatt az ő mezszámai, a 8-as és a 24-es is ott van a többi visszavonultatott szám között.

A gyűrűn 17 bajnoki trófea van, ennyit nyert eddig a Lakers, amivel utolérte a Boston Celticset az örökranglistán.

Ez a gyűrű az eddigi legnehezebb és legdrágább bajnoki gyűrű.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!