NBA: Milwaukee-ban tudott nyerni a Los Angeles Lakers

Portland Trail Blazers v Los Angeles Lakers GettyImageRank3 SPORT nba BASKETBALL
Lebron James csapata a Memphis legyőzése után magabiztosan várhatja a San Antonio elleni meccset
Vágólapra másolva!
LeBron James szezoncsúcsot jelentő 34 pontot dobott a Bucks otthonában, ezzel őrzi idegenbeli veretlenségét a Los Angeles Lakers.

LeBron James 34 ponttal, 8 gólpasszal és 6 lepattanóval zárt, a Los Angeles Lakers pedig 113-106-ra nyert a Milwaukee Bucks ellen az NBA csütörtöki játéknapján. A Lakers ezzel tovább növelte a klubrekordot azzal, hogy első nyolc idegenbeli meccsét megnyerte a szezonban.

Anthony Davis 18 pontot tett be a közösbe, míg a túloldalon a tavalyi MVP Giannis Antetokounmpo 25 pontot dobott, de karriercsúcsot jelentő kilenc labdát adott el a meccsen. Jrue Holiday 22, Khris Middleton 20 pontot szerzett.

A Utah Jazz 129-118-ra nyert a New Orleans Pelicans csapata ellen, Donovan Mitchell szezoncsúcsot jelentő 36 pontot dobott, a túloldalon Zion Williamson 27 pontot dobott.

A megtáltosodott New York Knicks a Golden State Warriors ellen is nyerni tudott, R.J. Barrett karriercsúcsot jelentő 28 pontot dobott, a túloldalon Stephen Curry 30 pontig jutott. A Knicks zsinórban harmadik győzelmét szerezte meg a ligában.

Eredmények:
Milwaukee Bucks-Los Angeles Lakers 106-113
Utah Jazz-New Orleans Pelicans 129-118
Golden State Warriors-New York Knicks 104-119

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!