Öt mérkőzést is elhalasztottak az NBA-ben a koronavírus miatt

San Antonio Spurs v Atlanta Hawks GettyImageRank2 nba Horizontal SPORT BASKETBALL
ATLANTA, GEORGIA - FEBRUARY 12: Patty Mills #8 of the San Antonio Spurs reacts after drawing a foul on a three-point basket against the Atlanta Hawks during the second half at State Farm Arena on February 12, 2021 in Atlanta, Georgia. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP (Photo by Kevin C. Cox / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
Öt mérkőzést elhalasztottak a koronavírus-járvány miatt az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA). Az NBA-ben eddig 29 mérkőzést halasztottak el a pandémia következtében.

A San Antonio Spursnél az elmúlt napokban négyen kapták el a fertőzést, ezért a texasiak lemondták a következő három meccsüket, és a jövő hét közepéig biztosan nem lépnek pályára.

A Charlotte Hornets volt a Spurs legutóbbi ellenfele, ezért a klubnál jelenleg kontaktkutatás zajlik, így a gárda később játssza le a szerdára és péntekre tervezett találkozóját.

Korábban a Washington Wizards és a Memphis Grizzlies is egy-egyhetes leállásra kényszerült a pozitív esetek miatt.

A címlapi kép illusztráció!