A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

LeBron Jamest színészkedés miatt figyelmeztették

Oklahoma City Thunder v Los Angeles Lakers GettyImageRank3 Color Image HORIZONTAL SPORT nba BASKETBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 08: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers reacts in the game against the Oklahoma City Thunder at Staples Center on February 08, 2021 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Meg Oliphant/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Színészkedés miatt figyelmeztetést kapott LeBron James, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Los Angeles Lakers sztárja.

A négyszeres bajnok a Memphis Grizzlies ellen pénteken 115-105-re megnyert mérkőzésen nyújtott alakításáért kapott megrovást a liga vezetőségétől, mivel a második negyedben egy lepattanóért vívott csatában teátrális eséssel jelezte a játékvezetőknek a vélt szabálytalanságot.

Az NBA-ben 2012-ben vezették be a színészkedés szankcionálását, bár ritkán intenek meg játékosokat emiatt. A jelenlegi szezonban James volt a hatodik, aki emiatt kapott figyelmeztetést.

Az első színpadias vétségért még nem jár bírság, a másodikért ötezer dollárt kell fizetni, az ötödikért pedig már eltiltás is járhat.

Mindent egy helyen az olimpiáról