Folyt a vér a UFC-harcos szeméből a szerencsétlen mozdulat után - videó

Leon Edwards, Belal Muhammad, vérző szem
Vágólapra másolva!
Szombaton rendezték a vezető ketrecharcos szervezet, a UFC újabb Fight Night gáláját, amelynek főmérkőzése úgy ért véget 19 másodperc után, hogy a két harcos meg sem ütötte egymást.

A jamaicai születésű, de az angliai Birminghamben élő Leon Edwards közel 19 hónap kihagyást követően, 2019 júliusa után úgy tért vissza az oktagonba, hogy meg fogja mutatni, a váltósúly világbajnok-jelöltjei között kell vele számolni.

Ehhez kiváló ellenfél lett volna a UFC-ben nem lebecsülendő 9-3-as mérleggel bíró Belal Muhammad. A mérkőzés azonban mindössze 19 másodpercig tartott, ekkor Edwards ugyanis úgy támadott fejre, hogy nem volt ökölbe szorítva a keze, és nagyon csúnyán belenyúlt amerikai ellenfele szemébe.

A vezetőbíró azonnal megállította a mérkőzést, a ringorvos pedig rövid vizsgálat után jelezte, hogy szó sem lehet folytatásra, hiszen Muhammad szeméből folyt a vér. Az összecsapáson így nem hirdettek eredményt.

Edwards a mérkőzést követően nem győzött sajnálkozni.

"Nem volt szándékos a mozdulat, egy rúgást akartam előkészíteni, ő pedig belelépett a mozdulatba. Tényleg nagyon sajnálom. Össze vagyok törve, ennél még az is jobb lett volna, ha kikapok. Nem tudom, mit mondhatnék" – mondta Edwards, aki a koronavírus-járvány előtt leállások, majd a törölt gálák, illetve saját és ellenfelei pozitív COVID-19-tesztjei miatt elmaradt találkozókat megelőzően olyan nagyon komoly neveket győzött le, mint Rafael dos Anjos, Donald "Cowboy" Cerrone, vagy Vicente Luque. Két UFC-veresége közül az egyiket pedig a súlycsoport jelenlegi bajnokától, Kamaru Usmantól szenvedte el még 2015-ben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!