Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
LeBron James két évvel meghosszabbította szerződését az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakersszel, melyben így a következő szezontól együtt játszhat fiával, az amatőr játékosbörzén kiválasztott Bronnyval.

Az AP hírügynökségnek szerdán árulta el egy neve elhallgatását kérő bennfentes, hogy a 39 éves sztár úgy állapodott meg a kaliforniai klubbal, hogy a második éve opcionális és akár jövő nyáron ismét szabadügynökké válhat - írja az MTI.

LeBron James marad a Lakersnél 
Fotó: Getty Images via AFP

Az anyagiakat tekintve az ESPN úgy tudja, hogy James nem a maximálisan neki adható fizetésért írt alá, de 

az éves bére így is 50 millió dollár körül lesz.

Mindez azt is jelenti, hogy LeBron James már a következő idényben átlépi a pályán megkeresett 500 millió dolláros határt, ami korábban még egyetlen játékosnak sem sikerült.

LeBron James karrierje 22. NBA-szezonja előtt áll, amivel beállítja majd Vince Carter rekordját. Előtte viszont még szerepelni fog a párizsi olimpián, melyre a felkészülést ezen a héten kezdi meg Las Vegasban az amerikai válogatott.

A legutóbbi NBA-idényben mérkőzésenként átlagban 25,7 pontot, 7,3 lepattanót és 8,3 gólpasszt szerző sztárkosaras a francia fővárosban negyedik olimpiáján szerepel majd.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről