A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Még tovább csúszik a STALKER 2 megjelenése

stalker 2 heart of chornobyl videojáték
November második felében válhat elérhetővé a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Fotó: GSC Game World
Vágólapra másolva!
A legújabb ígéret szerint befut még idén a csernobilos akciójáték.
Vágólapra másolva!

Folytatja az autentikus STALKER-élmény biztosítását az ukrán GSC Game World fejlesztőcég, immáron negyedik alkalommal is elhalasztotta a rajongók által másfél évtizede várt STALKER 2: Heart of Chornobyl megjelenését. Eredetileg 2022. decemberi megjelenésről volt szó, ebből később 2024 eleje lett, majd 2024. szeptember 5-re lett kitűzve a rajt, a mostani legújabb halasztást követően pedig 2024. november 20. az éppen aktuális dátum.

A fejlesztők egy humoros videóban jelentették be a negyedik halasztást a játékosok számára. Állításuk szerint különféle bugok javítása miatt látták szükségét a STALKER 2 elhalasztásának, szeretnék a lehető legjobb állapotban kiadni a milliók által várt, nyílt világú akció-szerepjátékot.

Viszont kiengesztelésül közölték, hogy augusztus 12-én egy hosszabb bemutatóvideóval jelentkeznek, ebben eddig nem látott felvételek és fejlesztői interjúk mellett egy küldetés végigjátszása is látható lesz.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Xbox Series és PC platformokra jelenik meg, az első naptól fogva benne lesz a konzolos és a számítógépes Game Pass játékbérlő kínálatában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!