A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Visszatért a gamer pornószínésznő zaklatója

Vágólapra másolva!
Kiengedték a rácsok mögül, újból próbálja felvenni vele a kapcsolatot.
Vágólapra másolva!

A napokban már szóba került az eredetileg játékok és softcore pornográfia élő közvetítésével foglalkozott, de mára pornószínésznővé vált Amouranth, valaki a nevével és a képmásával ellátott, A5-ös füzeteket árult az Amazonon. Emiatt panaszt is tett a cégnél, az időközben eltelt néhány napban pedig eltűntek a védjegyeit sértő termékek a piactérről.

kaitlyn siragusa amouranth
Amouranth a Pillow Talk beszélgetős műsor vendégeként
Fotó: Pillow Talk / YouTube

Ezzel nem értek véget Kaitlyn Siragusa problémái. A szexmunkásokkal foglalkozó Pillow Talk beszélgetős műsor vendégeként elmesélte, hogy miként keresett olyan 23,36 milliárd forintnak megfelelő 57 millió dollárt az OnlyFans-en, de az egyórás beszélgetés során többek közt az ismertségének az árnyoldalairól is szó esett. 

Az egyik legújabb gondja, hogy visszatért az egyik mániás zaklatója, aki nem képes vagy hajlandó megérteni, hogy nem kíván vele romantikus kapcsolatba kerülni.

Mániás zaklatókból persze többel is rendelkezik a pornószínésznő, most épp arról az észt férfiről van szó, aki tavalyelőtt megpróbált betörni a házába, így távoltartási végzést hozatott ellene. Tavaly újból feltűnt a házánál, próbált betörni, csomagot is hagyott az ajtaja előtt.

Körülbelül az ötödik feltűnését követően végül letartóztatták, még börtönbe is került.

Amouranth szerint az észt férfit nemrég kiengedték a rácsok mögül, ő pedig észrevette, hogy továbbra is megrögzötten próbál kapcsolatba lépni vele, az interjúban „bolondnak” titulálta. Állítása szerint a „drogapukájával” él Floridában, és csak óvadék ellenében jöhetett ki a fogdából, miután a legutóbb elvitték tőle birtokháborítás miatt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!