A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Visszatérhet a Samsung Galaxy Note

samsung galaxy s24 ultra
A média munkatársai a Samsung Galaxy S24 Ultrát vizsgálják a bemutatóján
Fotó: Samsung
Vágólapra másolva!
Jövőre két csúcsmobilját is új néven dobhatja piacra a Samsung. A Galaxy Note rajongók örülhetnek.
Vágólapra másolva!

Sokan siratták annak idején a Galaxy Note20 modellel elbúcsúzott Galaxy Note termékcsaládot, ezt a Galaxy S szériától a nagyobb méretű érintőkijelző és a házában hordozható S-Pen érintőceruza különböztette meg. A sorozat halála borítékolható volt, hiszen egyrészt a Galaxy S felnőtt hozzá méretben, másrészt pedig a kettéhajtható kijelzős mobilok bevezetésével túlzsúfolttá vált a Samsung prémium kategóriás mobilkínálata.

samsung galaxy Note s22 ultra okostelefon mobilozás kutya note
Egy ideje már átvette a Galaxy Note helyét a Samsung Galaxy S22 Ultra. Most névleg visszatér a Note.
Fotó: Samsung

Ettől függetlenül a Samsung Galaxy Note széria ténylegesen nem halt meg, 2021-ben még nem volt nagyon közvetlen utódja, azonban a Galaxy S22 családtól funkcionális teljesen átvette a helyét a széria Ultra modellje, készülékházba bedugható érintőceruzával együtt.

Most az a hír járja egy korábban megbízhatónak bizonyult szivárogtató jóvoltából, hogy a Samsung pontot tehet az ügy végére: a jövő év elején érkező Galaxy S25 mobilcsalád legnagyobb és érintőceruzás tagja nem Galaxy S25 Ultra, hanem Galaxy S25 Note néven kerülhet piacra.

A potenciális átnevezés ügyes lépés lehetne a gyártó marketingesei részéről: egyrészt könnyebben kommunikálhatnák a Galaxy Note rajongói számára, hogy melyik vadiúj készülékét szánja nekik a gyártó, másrészt pedig a szélesebb közönségnek is könnyebben jelezhető volna az okostelefon egyediségét adó extra, a házából kihúzható S-Pen érintőceruza.

Ezzel együtt a szivárogtató azt hallotta, hogy a Galaxy S25+ modell Galaxy S25 Pro néven mutatkozhat be, azaz két készüléket is átnevezhet jövőre a Samsung.

Ha tényleg megtörténnek az átnevezések, akkor a mobilcsalád 

  • a Galaxy S25, 
  • a Galaxy S25 Pro, továbbá
  • a Galaxy S25 Note tagokból állhat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!