A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Érkezik a Samsung idei legolcsóbb mobilja

Vágólapra másolva!
A kedvező ára ellenére használható készüléknek ígérkezik. A Samsung, a Galaxy A06 akár az 50 ezres álomhatár alatt nyithat.
Vágólapra másolva!

Bemutatta az idei jó eséllyel legolcsóbb új mobilját a Samsung, a Galaxy A06 augusztus 22-én elsőként Vietnámban kerül piacra, majd várhatóan rövidesen világszerte elérhetővé válik. A belépőkategóriás készülék 4+64GB és 6+128GB konfigurációkban lesz kapható, Vietnámban modelltől függően körülbelül 46 ezer és 55 ezer forintoknak megfelelő dongért.

samsung galaxy a06
A Samsung Galaxy A06 lehet a gyártó idei legolcsóbb új okostelefonja
Fotó: Samsung

Ennek megfelelően nagy elvárásokat nem érdemes támasztani a mobillal szemben, de a 6,7 hüvelykes és 1600×720 pixeles kijelzője 90 Hz frissítési sebességű, az előlapi kamerája 8 MP-es, az 50 MP-es hátlapi kamerája mellé került egy mélységérzékelő szenzor, a MediaTek Helio G85 rendszerlapkája pedig a hétköznapi feladatokhoz elég erős.

samsung galaxy a06
Különleges borítás próbálja csökkenteni az ujjlenyomatok kialakulását
Fotó: Samsung

A Samsung Galaxy A06 további említésre méltó tulajdonságait a bekapcsológombba integrált ujjlenyomat-olvasó, a microSD-foglalat, az 5000 mAh-es akku, továbbá a 25 wattos vezetékes töltés jelenik. A készülék az éppen legújabb Android 14-gyel kerül piacra, a rendszer két következő főverziója érkezik meg rá, biztonsági frissítéseket pedig előreláthatóan négy éven át kap majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!