Óriási akku került a Reolink kültéri kamerájába

Vágólapra másolva!
Az opcionális napelemmel párosítva alig szorul manuális töltésre.
Vágólapra másolva!

Bemutatta az eddigi leghosszabb akkus üzemidejű, kültéri biztonsági kameráját a Reolink. Az Altas PT Ultra legnagyobb érdekességét a 20 000 mAh-es akkuja jelenti, a cég szerint napi 12 óra rögzítési idő mellett akár nyolc napot is elmehet egy töltéssel, gyári beállítások mellett pedig ténylegesen 16 hónapot is bírhat.

reolink altas pt ultra biztonsági kamera
A feláras napelemmel elképzelhető, hogy alig szorul majd manuális töltésre a Reolink Altas PT Ultra
Fotó: Reolink

Ettől függetlenül kényelmi okból érdemes lehet megvenni hozzá az opcionális napelemet, a hat wattos egység tíz percnyi maximum energialeadás esetén 12 órányi rögzítésre elég töltést képes szolgáltatni az akku számára.

Az Altas PT Ultra széles látószögű lencsét használ, 4K felbontásban és 15 képkockás sebességgel rögzít a belehelyezett memóriakártyára, akár 512 GB kapacitású is tehető bele. Vízszintesen 355 fokban, függőlegesen pedig 90 fokban tud pásztázni, rendelkezik tárgykövetési, színes éjszakai felvétel, továbbá kétirányú hangkommunikációs lehetőségekkel.

A mozgásérzékelős felébresztés mellett a mobilappjában manuálisan megadhatóak olyan időablakok, mikor folyamatosan aktívnak vagy inaktívnak kell lennie, az utóbbi nagyon hasznosnak bizonyulhat a felesleges rögzítés elkerülése érdekében.

A Reolink Altas PT Ultra elsőként az Egyesült Államokban kerül majd piacra szeptember 24-én, a gyártó sajnos csak akkor fogja elárulni az ajánlott fogyasztói árát. Felhős szolgáltatás és havidíjak viszont biztosan nem járnak hozzá, ami költséghatékonysági és biztonsági okból is előnyös.

Az év elején az Eufy is bemutatott egy akkus és napelemes kültéri kamerát, az ráadásul a folyamatos elérhetőség érdekében képes közvetlenül mobilnetre kapcsolódni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!