A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Egy szál bugyiban, meztelen mellekkel és macskákkal ünnepel Halle Berry - képek

catwoman, macskanő, Halle Berry
Vágólapra másolva!
Különös módon állít emléket Macskanő című filmjének Halle Berry, amit a kritikusok egyáltalán nem szerettek, a közönséget pedig máig nagyon megosztja.
Vágólapra másolva!

Bár sok kritika érte 2004-ben Halle Berryt a Macskanő című fantasy miatt, ami a DC Comics Batman képergényeinek egyfajta testvérfilmje volt, hiszen ezekben a történetekben jelent meg karaktere először, mint bűnöző és Batman szeretője. Berry filmjében azonban a Macskanő egy szuperhős, pozitív karakter lett, de ennek ellenére sem aratott osztatlan sikert sem a nézők, sem a kritikusok körében. Sőt, annyira rosszra értékelték a filmet és az alakítást is, hogy abban az évben Halle Berry a legrosszabb színésznőnek járó Arany-málna díjat is "megnyerte".

A színésznőnek ez sem szegte kedvét, ő maga vette át a díjat, ahol a két évvel azelőtti Oscar-díjátadón mondott szövegét ismételte el, hiszen 2002-ben a legjobb színésznőnek választottáka Szörnyek keringője című filmben nyújtott alakításáért. Berry a mai napig szívesen emlékszik vissza erre a szerepre, úgy tűnik, a rengeteg kritika ellenére sem bánta meg, hogy vállalta azt, pedig ezek után több kritikus is azt mondta, vissza kellene adnia az Oscar-díját. A Macskanőben Halle Berryn kívül feltűnt Sharon Stone, Benjamin Bratt és Frances Conroy is. 

Most különös és furcsa módját választotta annak, hogy emléket állítson a megosztó film huszadik évfordulójának alkalmából, ugyanis felvette az ikonikus Macskanő-álarcot, azon kívül csak egy pántos fekete bugyit viselt. A félmeztelen színésznő teljesen fedetlen melleinek takargatására jobbhíján a két macskáját használta.

A képek között lapozhat:

És még mindig... Miau! Ma épp 20 éve, hogy volt szerencsém életre kelteni ezt az ikonikus karaktert. Mindig közel lesz a szívemhez, és én örökké Patience Phillips, azaz Macskanő leszek!

Köszönöm @missjee79! Amikor ezek a fekete szépségek megjelentek az udvaromban az anyjukat keresve, Jee segített nekünk a mentési folyamatban. Örökké hálásak leszünk!" - írta különös fotóihoz Halle Berry, aki elárulta, hogy ilyen sorsszerű módon lett a macskák gazdája.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!