A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Megérkezett Budapestre Kylie Minogue

Vágólapra másolva!
Szerda este lép fel a Sziget Fesztivál legnagyobb sztárjaként, de már napokkal korábban Magyarországra jött.
Vágólapra másolva!

Egyes források szerint már megérkezett Magyarországra Kylie Minogue, aki szerdán, a Sziget Fesztivál első napjának legnagyobb sztárfellépője lesz.

Az ausztrál énekesnő állítólag szombat este magángéppel érkezett Budapestre, és azért jött korábban, hogy egy kicsit jobban megismerje a magyar fővárost. Kylie Minogue az egyik belvárosi luxusszállodában lakik az augusztus 7-i koncertje előtt, így vélhetően többen összefutnak majd vele a napokban a városban.

Kylie Minogue idáén nyáron bejárja Európát, a koncertjei között nyaralt Görögországban, pár napja pedig Ibizán, Spanyolországban látták bulizni egy népszerű klubban.

Nem Kylie Minogue lesz az egyetlen világsztár

A Sziget Fesztivált idén augusztus 7. és 12. között rendezik, de persze nem Kylie Minogue lesz az egyetlen világsztár. Már korábban bejelentették, hogy olyan előadók is fellépnek a Szigeten, mint például az Oasisből ismert Liam Gallagher, Sam Smith, a Skrillex, Tom Odell, Stormzy vagy épp a Fontaines D.C.

Jön Halsey, Janelle Monaé, valamint a One Direction tagjaként megismert Louis Tomlinson is, Kylie Minogue szülőhazájából, Ausztráliából pedig Dom Dolla és Fisher érkezik, utóbbi szintén augusztus 7-én áll színpadra a Sziget Fesztiválon.

Kylie Minogue legutóbb tíz éve járt Budapesten

A már csak Kylie néven fellépő Kylie Minogue a nyolcvanas években volt igazán sikeres, de a mai napig aktív: világszerte több mint 80 millió lemezt adott el eddigi karrierje során, a dalait több milliárd streamnél járnak a zenemegosztó oldalakon. Grammy-díjra hatszor jelölték, kétszer meg is kapta, másodjára idén márciusban a Padam Padam című dalért. Budapesten legutóbb pont tíz éve, 2014-ben adott koncertet, akkor a Kiss Me Once turnéja keretében jött Magyarországra. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!