A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fontos döntés előtt áll Magyarország Szépe

Vágólapra másolva!
Magyarország Szépével alaposan felfordult a világ mióta megnyerte a rangos versenyt, hiszen rendszeresen rendezvényeken, programokon kell megjelennie. Azonban nemrég úgy döntött, hogy változtat az életén, és egy fontos döntést hozott meg.
Vágólapra másolva!

Még június 23-án megtartották a Magyarország Szépe 2024-es döntőjét, ahol eldőlt, hogy Katzenbach Andrea birtokolhatja egy évig a címet, miközben ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen is, és egyéb felajánlott nyereményekkel is gazdagodott. 

A szépségkirálynő egyébként egykori elődje, Kulcsár Edina kiköpött mása. A fiatal lány úgy gondolja, hogy a versenyen ma már nem csak a szépség számít, és a hiedelemmel ellentétben egyáltalán nem felszínes.

"A szépségversenyen nem csak a szépség fontos, mellette nagyon sokat számít a talpraesettség, kitartás, alázat és egyéb pozitív tulajdonságok. 

A versenyt sem tartom felszíneskedésnek, mert nem mindegy, ki fogja képviselni az országot egy világversenyen, ahol a szépség már nem biztos, hogy elég a győzelemhez. 

Ahogy a világ változik, úgy változott ez a verseny is, ami már több, mint hetven éves. Például ezért nincs már sem itthon, sem a világdöntőn bikinis felvonulás" - fejtette ki Katzenbach Andrea, aki habár jelenleg Kiskőrösön él, úgy döntött, hogy a fővárosba költözik.

"Jelenleg munkát keresek, a versennyel kapcsolatos interjúkat felváltották az állásinterjúk. 

Jelenleg albérletet keresek.

 A testvérem és a legjobb barátnőm már a fővárosban él, nem leszek egyedül" - vallotta be a Glamournak. 

Hozzátette, hogy az önéletrajzában nem tért ki rá, hogy szépségkirálynő, azonban kénytelen volta elmondani, hogy azért keres rugalmasabb munkahelyet, mert több helyen meg kell jelennie a királynői státusza miatt. Jelezték, hogy akkor azért találták ismerősnek az arcát, de nem tudták hova tenni. A többi állásinterjún pedig nem ismerték őt fel.

A lappal megosztotta, hogy  a jövőben szeretne kiállni az egészséges táplálkozás mellett, a feldolgozott ételek fogyasztása ellen pedig a TikTok-oldalán is kampányolna. Emellett pedig, ahogy korábban az Origónak elmondta, rendszeresen sportol és súlyzós edzéseket végez. 

Régebben nem fektettem nagy figyelmet arra, mit eszem.

 Amikor elkezdtem egészségesen étkezni, édesanyám is beleásta magát a témába. Ma már nem fogyasztana olyan gyorsfagyasztott készételeket, amiket régen, teljesen áttért az egészséges étkezésre. Alaposan megnézzük az ételek összetevőit, és igyekszünk elkerülni az élelmiszerekbe kerülő mesterséges anyagokat. Inkább főzünk, és piacon, hentesnél vásárolunk. 

Néha persze veszünk olyan dolgokat, amik nem a legmegfelelőbbek, de egyre kevesebbszer

 - hangsúlyozta. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!