Egyre biztosabb: Megyeri Csillának új párja van - kép

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Két héttel ezelőtt osztotta meg a nyilvánossággal a sztárpár, hogy 11 év után úgy döntöttek, hogy külön folytatják. Megyeri Csilla azonban beszédes fotót osztott meg, mely szerint máris új párja lehet, akivel együtt nyaralnak.
Vágólapra másolva!

Már idén év elején is arról pletykáltak, hogy szakított a tavaly durván megvert Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt, akik akkor kiröhögték az embereket, és letagadták, hogy gondjaik vannak. Bár Zsolt mindenben támogatta párját, sokan azért gyanakodtak a szakításra, mert tíz év után sem házasodtak össze, nem vállaltak gyereket, ráadásul az influenszer még év elején új lakásban készített képeket, így rögtön beindultak a találgatások. Eddig hazudozhatott a kapcsolatáról Megyeri Csilla, aki korábban már többször is letagadta, hogy szakítottak. Most furcsamód bejelentették, hogy valóban vége a kapcsolatuknak 11 év együttélés után.

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla és Molnár Zsolt szakítottak
Fotó: Megyeri Csilla/Instagram

Azonban a műsorvezető nemrég egy olyan fotót osztott meg a közösségi oldalán, ami arra enged következtetni, hogy máris új párja van. Megyei Csilla egyre több időt tölt egy Nicola nevű bokszolóval, akinek a nevével fémjelzett pólóban pózolt. Úgy tűnik, hogy a pár együtt nyaral, ugyanis a fotó a tengerparton készült, amihez ráadásul Megyeri azt írta, hogy "Con lui"azaz vele. Lehet véletlen egybeesés, de nagyon úgy tűnik, hogy Nagy Zsolt után ismét rátalált a szerelem. A kérdés csak az, hogy mikor vállalja fel nyilvánosan is a férfit.

Megyeri Csilla ezért nem ment férjhez

Megyeri Csilla még tavasszal osztott meg olyan fotót, ahol menyasszonyi ruhában látható, ezért mindenki azt hitte, hogy esküvőre készülnek, sorra gratuláltak neki. Azonban később tisztázta, hogy egyiküknek sem fontos az esküvő, és a közeljövőben nem is lesz. 

"Mivel Zsolti se az a típus, aki erőlteti, nekem ez a téma nem olyan fontos. Nyilván, ha a párom olyan lenne, aki azt mondja, hogy márpedig a feleségem leszel és ez egy nagyon fontos momentuma kell, hogy legyen az életünknek, akkor már biztos lett volna esküvőnk... Igazából nem tudom, lehet, lesz egyszer egy jó nagy buli, egy ilyen kétnapos. Arról biztos beszélnének sokan. De annyi minden más van az életünkben, hogy most így jól vagyunk, majd lehet egyszer, X idő után vagy gyerekek után úgy döntünk, hogy csinálunk egy lagzit, de egyelőre nem fontos” - fejtette ki még korábban. 
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!