A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rihanna újra zenél a sok meztelenkedés után

Vágólapra másolva!
Rihannának nyolc éve nem jelent meg új albuma, 2025-re azonban nagy tervei vannak.
Vágólapra másolva!

Rihannának legutóbb 2016-ban jelent meg lemeze, az utóbbi években a zenei munkássága helyett már inkább vetkőzéssel és a családi életével került a címlapokra – 2025-re azonban nagy visszatérést tervez, addigra a kilencedik stúdiólemeze is elkészülhet. 

"Folyamatosan viccelődünk vele, hogy milyen hosszú ideig tart Rihanna kilencedik albumának a megjelenése, de hamarosan végre vége a várakozásnak. Az évek során rengeteg dalt vett fel rengeteg különböző emberrel, köztük Alessóval és Diplóval. A poptól kezdve a reggae-n át a hip-hopig mindent kipróbált. De 

mivel azt akarja, hogy frissen szóljon, és mivel ott tart az életében, ahol most tart, gyakorlatilag mindent leselejtezett.

Néhány dalt átdolgozott, de a nagy részét teljesen elvetette, amikor idén év elején visszatért a tervezőasztalhoz. Rihanna már egy ideje újra stúdióban van, és a dolgok végre összeálltak" – mondta egy jól értesült zenei producer a The Sun magazinnak.

A lap szerint 

az album megjelenése 2025-re várható, miközben Rihanna a jövő évi Glastonbury fesztivál fő fellépője is lehet.

A rendezvényre egyébként már 2023-ban leszervezték, tulajdonképpen arra az évre tervezték a nagy visszatérését – nagyszabású turnéjából azonban csak a Super Bowl félidei show-ja valósult meg, ott pedig már bejelentette, hogy terhes, a második gyerekét várja ASAP Rockytól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!