A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült, hogy összeáll-e újra a Spice Girls

Vágólapra másolva!
Újra együtt léptek volna fel a Spice Girls tagjai, ebből azonban egy kiújult viszály miatt nem lesz semmi. Egy bennfentes mesélt.
Vágólapra másolva!

Újra közeledtek egymáshoz a Spice Girls tagjai, idén áprilisban Victoria Beckham 50. születésnapi partiján is ott voltak mind az öten, friss közös fotó is készült róluk – aminek kapcsán természetesen rögtön megindult a találgatás, hogy vajon láthatjuk-e még egy színpadon az öt énekesnőt.

Többször összeálltak már

A Spice Girls eredetileg 1994 és 2000 között működött, utána már csak egy-egy turnéra vagy különleges alkalomra álltak újra össze. Többek között a 2012-es londoni olimpia záróceremóniáján is felléptek, ami az olimpiák történetének legtöbbet tweetelt eseményévé vált, egy perc alatt 116 ezer bejegyzés jelent meg róla az akkori Twitteren, a mai X-en.

Állítólag idén is voltak már konkrét tervek újabb közös koncertekre, ebből azonban nem lesz semmi egy kiújult viszály, Geri Halliwell (Ginger Spice) és Melanie Brown (Mel B) összeveszése miatt.

A két énekesnő viszálya onnan indult, hogy Mel B az 52. születésnapján azzal köszöntötte Geri Halliwellt a közösségi oldalán, hogy "boldog 75. születésnapot" kívánt neki, ezzel arra a régi pletykára is utalva, hogy zenésztársa mindig hazudott a koráról. Ráadásul Mel B az üzenetéhez állítólag direkt olyan képeket válogatott össze, amelyek előnytelenek voltak a másik énekesnőről.

"Gerinek elég sok mindennel kellett foglalkoznia a férje és az asszisztensnője viszonyából adódó dráma után – elég nehéz időszakon ment át –, és egyszerűen elvesztette a türelmét Mellel és az ő kis piszkálódásaival kapcsolatban... 

Jelenleg egyáltalán nem akar Mellel foglalkozni, nemhogy egy színpadon osztozni vele"

nyilatkozta a Daily Mailnek egy bennfentes, aki szerint a színfalak mögött komolyabb feszültség alakult ki. A lap kereste Geri Halliwell ügynökét is, de egyelőre nem kapott hivatalos választ.

Mi történt Geri Halliwell és a férje között?

Mint írtuk, február végén kiszivárgott üzenetek buktatták le Geri Halliwell férjét, vagyis a Red Bull Forma-1-es főnökét, Christian Hornert: a férfinak viszonya lehetett egy női alkalmazottal, vagy legalábbis szexuális tartalmú üzeneteket küldözgetett neki.

A hír hallatán Geri Halliwell először összeomlott az ismerősei szerint, végül mégis csatlakozott férjéhez a bahreini futamon. A helyszínen már készült róluk pár meglepő fotó, amelyeken kézen fogva voltak láthatók, mintha minden rendben lett volna köztük. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!