A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Schobert Norbert fia hivatalosan is csatlakozott a Magyar Honvédséghez

Budapest, 2024. augusztus 17. Ifj. Schobert Norbert egészségügyi vizsgálaton az önkéntes területvédelmi tartalékos katonák jelentkezésén és egészségügyi alkalmasság szűrésén Budapesten, a Bálna Honvédelmi Központban 2024. augusztus 17-én.A fiatal most csatlakozott hivatalosan a Magyar Honvédség tartalékos állományához. MTI/Soós Lajos
Fotó: MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Rubint Réka és Schobert Norbert második gyereke, ifj. Schobert Norbi úgy döntött, hogy kiáll hazája és a béke mellett, ezért a közösségi oldalán jelentette be, hogy csatlakozott a Magyar Honvédséghez. Schobert Norbert szombaton hivatalosan is csatlakozott a Magyar Honvédség területvédelmi tartalékosaihoz.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a 19 éves ifjabb Schobert Norbert úgy érzi, hogy kötelessége megvédeni a hazáját, ezért úgy döntött, hogy belép a magyar hadseregbe, amit az Instagram-oldalán is megosztott: "A világ sajnos nem lelhet békére a környező konfliktusok miatt, miközben rengeteg család veszíti el az otthonát és a szeretteit.  

Én úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb dolog megvédeni az országot, ahová születtünk és ahova annyi emlék köt bennünket

 - írta.

Kaló Miklós ezredes a Magyar Honvédség Vitéz Reviczky László I. Területvédelmi ezred ezredparancsnok kezet fog ifj. Schobert Norberttel
Fotó: MTI/Soós Lajos

"Összefogásra van szükség. Pont ezért csatlakozom a Magyar Honvédség tartalékos katonáihoz.  Nagyon megérintett a Magyar Honvédség mottója: „Szeretem, Megvédem!” Én is így gondolom. Ha téged is érdekel a haza védelme, akkor csatlakozz te is a Magyar Honvédséghez!” - olvasható a bejegyzésben, ahol még a a Magyar Honvédség toborzóvideóját is megosztotta, amivel szeretné meggyőzni a követőit is, hogy kövessék a példáját, és védjék meg Magyarországot.

Ifj. Schobert Norbert egészségügyi vizsgálaton 
Fotó: MTI/Soós Lajos

Ifjabb Schobert Norbert szombaton hivatalosan is csatlakozott a Magyar Honvédség területvédelmi tartalékosaihoz.

 A Bálna központi toborzóirodájában tartott eseményen mutatták be az újoncokat, több fotó is készült róla,  amint többek között egészségügyi vizsgálaton esik át és aláírja a hivatalos dokumentumokat. 

Ifj. Schobert Norbert egészségügyi vizsgálaton az önkéntes területvédelmi tartalékos katonák jelentkezésén 
Fotó: MTI/Soós Lajos

Ifjabb Schobert Norbert a közösségi oldalán maga is beszámolt az eseményekről

 "Ma hivatalosan is csatlakoztam a Magyar Honvédség területvédelmi tartalékos katonái közé, ugyanis aláírtam a szerződésemet a Bálna Honvédelmi Központban" -írta.

Boldog párkapcsolatban él. Lapozzon, a magánéletéről a második oldalon olvashat!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!