A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Váratlan fordulat Törőcsik Mari házával kapcsolatban

Törőcsik Mari
Fotó: Fortepan
Vágólapra másolva!
Törőcsik Mari a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész volt, milliók szerették - sokakat érdekel ingatlanjának sorsa.
Vágólapra másolva!

Törőcsik Mari a velemi otthonában élt, ott ahol többször is hangoztatta, hogy számára ez jelenti a nyugalmat és a békét. Az otthona 2021 óta zarándokhelyként működött amit a mai napig rendszeresen látogatnak az emberek. Sokan szeretnék látni azt a kertet, melyről oly sokat beszélt a művésznő, a teraszt, ahol még egy külső konyhát is kialakíttatott, és ahol vendégségeket tartott az aktívabb éveiben. Azonban egyelőre ezeket senki sem láthatja, ugyanis 

Törőcsik Mari otthonának az ajtaja zárva van a halála óta.

 Ennek ellenére a rajongói gyakran elhelyeznek egy szál virágot vagy mécsest a kapu előtt, ezzel is tisztelegve a háromszoros Kossuth-, és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő emléke előtt - írtuk korábban. 

Törőcsik Mari 
Fotó: MTVA

Tavasszal kiderült, hogy a házat eladták. Az új tulajdonosról annyit lehet tudni, hogy Velemben él, és turizmussal foglalkozik. Rendben tartja a legendás színésznő szeretett házát, és az is előfordulhat, hogy később tervez majd több szobát is kiadni. Erre enged következtetni az a hirdetés is, ami Törőcsik Mari szeretett házának kapujára került fel: kiadó szobákat hirdetett a tulajdonos. A helyiek azt hitték, hogy apartman lesz a velemi házból, azonban a tulaj azt állítja, hogy csak a környékbeli bérelhető szobákat szerette volna ilyen módon reklámozni.

De mi a helyzet most a házzal? Kiderül, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!