8 álomszerű forgatási helyszín az Emily Párizsban 4. évadából

Vágólapra másolva!
Emily visszatért a macskaköves párizsi utcákra, mi pedig bemutatjuk azokat a fantasztikus helyszíneket, ahol a népszerű sorozatot felvették az alkotók.
Vágólapra másolva!

A dráma, a divat és a croissant-ok Párizsban Emilyvel együtt visszatértek a Netflixre. A műsor romantizálja a párizsi életet, ami az olimpia szajnás balhéja után rá is fér. Az évad első fele elég ahhoz, hogy azonnal repülőre szállj és utazz is Franciaország fővárosába. Mutatjuk, hova kell menned, hogy Emily lábnyomát taposd. 

Lily Collins, ''Emily In Paris''
Emily párizsi kalandjait még mindig imádják a nézők (Fotó: Northfoto)

Place de l’Estrapade  

Emlékszel az ikonikus jelenetre az 1. évadban, amikor Emily bejelentkezik a lakásába? Kinyitja az ablakokat és azt mondja: „Ó, istenem, úgy érzem magam, mint Nicole Kidman a Moulin Rouge-ban!” Ez a Place de l’Estrapade! Ez egy tér Párizs 5. kerületében, ahol Emily és Gabriel élnek.  

Fountain on Place de l'Estrapade, Paris - Filming Location for Emily in Paris
(Fotó: Getty Images)

Galerie-Musee Baccarat 

Ez egy kristályüveg múzeum Párizsban, amely több ezer lenyűgöző kristálydarabot tartalmaz. A Galerie-Musee Baccarat ideális helyszín volt a nagy álarcosbál forgatásához, bájos belső terekkel, egy grandiózus lépcsőházzal és gyönyörű csillárokkal, hogy megteremtsék a párizsi hangulatot. 

crystal chandeliers, Galerie-Musee Baccarat
(Fotó: Getty Images)

Club Boxing Temple Noble Art 

Miután Párizsban ínycsiklandó ételeket fogyasztottak, a szereplőknek le kell dolgozniuk azokat. A sorozat készítői a Club Boxing Temple Noble Art-ba mentek egymást püfölni. Ez egy igazi klasszikus francia bokszterem. 

 

Roland Garros stadion 

A Stade Roland Garros a francia nyílt teniszbajnokság helyszíne. Emily és Alfie részt vettek egy fantasztikus mérkőzésen és a Netflix producerei szerettek volna a tényleges verseny alatt forgatni, de ez végülis nem jött össze ezért újra meg kellett rendezniük egy teniszbajnokságot, így Emilyéknek lehetőségük volt az ikonikus pályán sétálni. 

Stade Roland Garros, Paris
(Fotó: Getty Images)

Hotel Plaza Athénée  

Az „Emily Párizsban” hardcore rajongói valószínűleg nagyon szomorúak lennének, ha a készítők most nem forgattak volna a Hotel Plaza Athénée-ben! Minden évadban szerepel ez a csodálatos hotel, és most sem hagyhatták ki, bár most volt a legnehezebb kiszúrni. 

Plaza Athenee,  luxurious hotel, Paris, France
(Fotó: AFP)

Monet kertje  

Ez csodás hely Párizs közelében, Giverny faluban található. Monet kertje gyönyörű virágairól ismert. Itt veszekedik Emily és Camille, majd beleesnek a tóba. A jelenet nagy részét előre felvették, mivel a tavaszi szezon előtt forgatták. A sasszemű rajongók észrevehetik, hogy a hídon lévő lilaakác kamu, de a kertészek mindent beleadtak, így majdnem úgy néz ki, mint tavaszi és nyári szezonban a valóságban! 

 

Monet's Garden In Giverny, Normandy
(Fotó: Herbert Frei / Getty Images)

Szajna  

Ez a csodás folyó pont 777 kilométer hosszú folyó és nem véletlen, hogy a sorozatban rengetegszer előkerül. Mostani évadban pl láthatod a varázslatos lakóhajót, ahol Luc lakik ebben az évadban. De egy másik jelenetet a Pont Neuf-nél forgattak, ami a legrégebben álló híd a Szajna folyón. 

Seine river,Eiffel Tower, Paris, France
(Fotó: Getty Images)

L’Ambroisie 

Luc és Sylvie az üzleti megbeszélésekhez a Places de Vosges-ban található L’Ambroisie-ba mennek. Az „Emily Párizsban” producere ezt a csodás éttermet választotta valós forgatási helyszínnek, mert korábban senki sem örökítette meg annak szépségét! Ez a három Michelin-csillagos étterem egy hagyományos francia étkezde, amelyet mindenképpen érdemes meglátogatni Franciaországban. 

Dining Room of l'Ambroisie
(Fotó: Getty Images)

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!