A Kísértés bombázója a fétisekről beszélt

A Kísértés szereplője, Barbi
Vágólapra másolva!
A TV2 reality műsorában a csábításé és az erotikáé a főszerep. A Kísértés bombázója, Barbi ahogy a műsorban, úgy a közösségi oldalán sem hazudtolta meg magát: a fétisekről és a férfiakról is határozott véleménye van.
Vágólapra másolva!

A Kísértés című műsor szeptember 1-én indult el a TV2 csatornáján, ahol a nézők már számtalan konfliktust, botrányt és erotikát láthattak. A reality egyik kísértője, Barbi már most a nézők egyik kedvence, így nem véletlen, hogy a közösségi oldalán több tízezren követik figyelemmel a mindennapjait.

A Kísértés bombázója, Barbi
A Kísértés bombázója, Barbi a sportnak is köszönheti az alakját
Fotó: Instagram.com/barbie_dixon/

A Kísértés szereplője merész kérdésekre válaszolt

Több mint 300 ezer követővel rendelkezik a TikTokon Barbie Dixon néven. Nagyon szereti az autókat és a sportmotorokat, most egy 600-as GSX-R Suzuki motorja van. Barbi úgy érzi, hogy neki bárki kiöntheti a szívét, ugyanis szívesen hallgat meg másokat. Nemrég a közösségi oldalán kérdezhettek tőle a követői, valaki pedig kérte, hogy részletezze, hogy szerinte melyek a férfiak leggyakoribb fétisei. 

"Azért meg tudtok lepni ezzel a kérdésekkel!

Rohadt egy beteg világot élünk, és azt veszem észre, hogy egyre többnek, egyre brutálisabban durva fétisei vannak, úgyhogy erre így nem igazán tudok válaszolni. 

Nagyon betegek - fejtette ki az Instagram-sztorijában. 

Kifejtette azt is, hogy a férfiak szerinte könnyen irányíthatóak-e vagy sem, ugyanis a műsorban ez többször is előfordult. 

"Ezt nem lehet meghatározni. Nem lehet mindenkire ráhúzni ugyanazt. 

Úgy gondolom, hogy nagyon előítéletes és nem lenne tiszta kijelentés azt mondani, hogy a férfiak könnyen irányíthatóak. 

Ahány férfi, annyi szokás, annyiféle ember. Viszont az irányíthatóság is többféleképpen értelmezhető. Vannak olyan emberek akiket tudnak irányítani a barátai, olyan emberek, akikre felnéz, de nem feltétlenül kellene felnéznie, irányíthatja az egója vagy egy másik nő is. 

A mai világban sajnos nehéz olyan férfival találkozni, akit nem irányít valami.

Vagy az egója, vagy a haverjai, vagy bármi olyan dolog, ami nem belülről jön" - fejtette ki.

Azt is megosztotta, hogy sokat gondolkodott azon, hogy részt vegyen-e a műsorban, azonban nem bánta meg, hogy igent mondott. Szerinte fontos mondanivalója van a realitynek, miszerint a mai világban nehéz megbízni az ember párjában, és jó ötlet, hogy egy ilyen témát boncolgat a csatorna. A való életben Barbi egyébként szempillaépítéssel foglalkozik, valamint edző. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!