Ez már valóban pofátlanság, az ismert DJ mégsem riad vissza tőle

Vágólapra másolva!
A 46 éves Darral Roblyn egy TikTok-videót osztott meg arról, hogy hogyan foglalt le két napágyat a szállodában, ahol lakott. Cseppet sem elegáns a módszere, ráadásul a napágyakat nem is használta.
Vágólapra másolva!

A walesi Rhondda Cynon Taffból származó Darral Roblyn megosztott egy videót a TikTokon, amelyen a spanyolországi Salouban nyaralva napozóágyát foglal le magának. A felvételen azt a pillanatot örökítette meg, amikor az éjszakai mulatozást követően reggel hatkor visszatér a szállodájába, és a harmadik emeleti erkélyéről a választott nyugágyakra hajítja törölközőjét - számolt be a Mirror.

A 46 éves férfi így nyilatkozott: 

Egyik este elég későn értem vissza a szállodába, kint voltam néhány barátommal és miután visszajöttem az erkélyre ültem le, ahol ittam még egy utolsó italt, és egyszerűen csak működni kezdett az agyam és beugrott, hogy mit kell tennem."

Először felmérte a szélviszonyokat, mielőtt ledobta a törölközőt, hogy megszerezze a holnapi napozóhelyét. Darral, aki két hétre ment nyaralni a lányával, Mia Roblynnal (15), így nyilatkozott:

"Először teszteltem a dobást, és az első törölköző elég jól landolt, ezért arra gondoltam, hogy megpróbálok variálni. A másodikat már a leginkább napfényes helyre, az úszómedence köré céloztam."

napágy
Képünk illusztráció!
Fotó: robertharding via AFP / robertharding via AFP/Frank Fell

Abban a szállodában azonban, ahol a férfi tartózkodott, tilos a törölközőket korán letenni, mivel a medencéhez délelőtt 10 előtt senki nem férhet hozzá. Darral ezzel szemben önzőnek minősítette a kora reggeli napágyfoglalókat, és megjegyezte, hogy ebben nem csak a britek a hibásak. Azt mondta: 

Őrület. Az a frusztráló, hogy sokan nem is maradnak ott, csak kimennek, és kirakják a törülközőt, és néhányan akár négy-öt óra múlva térnek csak vissza."

"Csak arra gondoltam, hogy nem, nem csatlakozom hozzájuk. Nem szeretnék ilyen módszerekkel élni, szóval arra gondoltam, hogy mindezt megkerülöm a magam módján. Szerintem ez ugyanis elég önző viselkedés. Nem csak a britekre, hanem egész Európára kiterjedő járvány ez."

Az apa, aki korábban 12 évig Salouban élt, ahol különböző bárokban lépett fel mint DJ, 

minden évben visszatér ugyanabba a szállodába, de úgy véli idén valahogy kifejezetten kiéleződött a napágyháború.

Annak ellenére, hogy elkerülte a harcot, és kiváló helyet biztosított magának a napozóágyakon, túlságosan rosszul volt, hogy élvezze őket, ugyanis nagyon másnapos volt. Bevallotta: 

Előző este olyan nehéz éjszakám volt, hogy csak délután háromkor ébredtem fel."

"Lementem, ott voltak a törölközők, de nem használtam őket, hogy őszinte legyek. A napozás az utolsó dolog, amit tettem volna, amikor felébredtem. Csak próbáltam megmutatni, hogy legyőzheted a rendszert és nem kell ébresztőt beállítani a nyaraláson. Csak  gondolkozz okosabban."

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!