A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Van arca az [origo]-nak

Vágólapra másolva!
A 2. arc óriásplakát-kiállításra érkezett pályaműveket az [origo] is bemutatja. Böngésszen kedvére a 99 kép között, és osztályozza le az alkotók ötletességét!
Vágólapra másolva!

Az idén második alkalommal rendezi meg az arc a tavalyi első kiírás alkalmával hatalmas sikert arató óriásplakát-kiállítást. A szabadtéri tárlat a budapesti Felvonulási téren tekinthető meg egészen szeptember 23-ig, ezzel egyidejűleg pedig az [origo] is bemutatja a kiállítás teljes anyagát. A "virtuális" kiállítás látogatói 1-10. közötti skálán értékelhetik is az egyes plakátok színvonalát, a legmagasabb osztályzatot szerző mű készítője pedig az [origo] tulajdonosa, az Axelero Rt. ajándékát veheti át.

A kiállított plakátok szinte mindegyikét két csoportba lehet besorolni. A tavalyi kiállítás hagyományait folytatva számos pályázó a magyar közélet és politika állapotára reflektált, többnyire meglehetősen kritikus formában. A második kategóriába tartozó reklámok a fogyasztói társadalom és az ő reklámjai elé tartanak görbe tükröt. Ezek messziről "igazi" reklámnak tűnnek, és csak közelebbről derül ki, hogy valójában csak viccről van szó.

Nézzen és szavazzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!