Grillezett ördöghal
![ördöghal](https://cdn.origo.hu/2023/12/xDbQlxafPibidgBW86YAOWA9I4QHTeTLugbNzW6Dcl8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA0NDE1Y2ZlOGNmOTRjNDM5YzcwMDM5Y2ZkZDY3ZGM2.webp)
Elkészítési idő: 10 perc
Alapanyagok:
Az ördöghal az egyik legfinomabb tengeri hal, és ennek is az a titka, hogy ne süssük túl. Olaj-vaj keverékén, magas lángon elég 2-3 percig körbesütni a friss filét. Sózni, apróra vágott petrezselyemmel megszórni és citromot csepegtetni rá. Nem igényel cifrázást, magától tökéletes.