A New York-iak hosszú sorokban várják türelmesen, hogy bejuthassanak a Drunken Dumplings nevű ázsiai étteremben, amely hirtelen elképesztően népszerű lett a szívószállal fogyasztható levesének köszönhetően.
Persze önmagában a szívószál még kevés lenne, ennél jóval többről van szó. A levest órákon át főzik, ahogy szokták, aztán kis tálkákban kocsonyává dermesztik. Ezután dumpling tésztából fészket készítenek neki, lezárják, majd felgőzölik az egészet.
A vendégek előbb szívószállal kiisszák a levest, aztán felvágják a tésztát és megeszik a húst, meg a zöldséget. Elsőre hatásvadásznak tűnhet, de szerintünk igenis van értelme a dolognak. A dumpling tészta ugyanis, ha jól csinálják, egészen különleges textúrával bír, rágósabb, mint a legtöbb levestészta és egészen egyedi íze is lehet. A Drunken Dumplings fogásának köszönhetően így a dumpling rajongói egyesíthetik a leves és a jóféle tészta előnyeit.
A tésztába zárt levesből egyébként az étterem beszámolója szerint naponta csak 25 darab készül és minden nap 12 körül már el is fogy az összes. Így már értjük a sorbanállást is.