Hozzávalók:
Hozzávalók a töltelékhez:
Hozzávalók a szószhoz:
Elkészítés:
Pirítsa meg a bacont egy serpenyőben, utána keverje hozzá a hagymát, majd a spenótot is. Klopfolja ki a csirkemelleket, sózza, borsozza, és fektesse félig egymásra egy nagy darab folpackra. Tegye rá a sonkát, a sajtot, végül a tölteléket. Göngyölje fel a húst a folpack segítségével, és tegye a hűtőbe egy órára.
Ha letelt az idő, forgassa meg a lisztben, a tojásban, a zsemlemorzsában, azután még egyszer a tojásban és a zsemlemorzsában. Tegye tepsire, és süsse 190 fokon 40 percig.
A szószhoz olvassza meg a vajat egy edényben, keverje hozzá a fokhagymát, utána a lisztet, a tejet, végül a mustárt. Sózza, borsozza, és adja hozzá a parmezán sajtot is; keverje, amíg el nem olvad. Vágja fel a csirkemellet, és tálalja a frissen elkészült szósszal.