Készítse el a legjobb gluténmentes vaníliás muffint
![rózsás muffin](https://cdn.origo.hu/2023/12/sQekezrZQEee-FwXvql3HRzg8Z4ZCZJ0ipw5oSq9N5k/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg5ZGQzMmY3MzYwYTQ3YmU5NTk3NGEyMTM1NTJlYzg0.webp)
Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a krémhez:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 176 fokra.
Keverjük össze egy tálban a vajat és a cukrot egy robotgéppel.
Lassan adjuk hozzá a tojásokat egyenként, majd a vaníliát.
Egy másik tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat, a lisztet, az útifűmaghéjat, a sütőport és a sót.
Fokozatosan adjuk hozzá a száraz összetevőket a nedvesekhez, és jól dolgozzuk össze.
Adagoljuk a tésztát egy muffinpapírral kibélelt muffintepsire, majd süssük 15-20 percig.
Egy nagy tálban keverjük össze a vajat, a krémsajtot, a porcukrot és a vaníliát.
Fokozatosan adjuk hozzá a tejet.
Ha a muffin megsült, azután teljesen kihűlt, akkor egy habzsák segítségével díszítsük fel a krémmel.