A Ti?t Canh egy hagyományosnak számító étel Vietnámban, amelyet kacsavérből, zsigerekből és kacsahúsból készítenek. A vérhez halmártást kevernek, hogy ne alvadjon meg
Vágólapra másolva!
Rengeteg furcsa étellel találkozhatunk szerte a világon: sült tarantula, grillezett rovarok, főtt birkafej és még sorolhatnánk. Ezek közül kétségtelenül a legfurábbak azok az ételek, amelyek vérrel készülnek. A vérfogyasztás sok országban része a kulináris történelemnek. Gondoljunk csak a véres hurkára, amelyet itthon is szívesen fogyasztanak. Nézzük meg, milyen ételeket esznek a világ különböző tájain, amelynek fontos alapanyaga a vér. Kattintson a képre, galéria nyílik!
Galéria: Vérrel készült ételek a világ minden tájáról
1/9
A Ti?t Canh egy hagyományosnak számító étel Vietnámban, amelyet kacsavérből, zsigerekből és kacsahúsból készítenek. A vérhez halmártást kevernek, hogy ne alvadjon meg