A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az Ericsson szakíthat a Sonyval

Vágólapra másolva!
Ha a elkövetkezendő két-három negyedév nem bizonyul sikeresnek, az Ericsson kiléphet a 10 hónapja a Sonyval közösen alapított mobilcégből.
Vágólapra másolva!

A svéd, telekommunikációs eszközöket gyártó cég augusztus 30-án bejelentette, hogy kilép a Sonyval közös mobiltelefon-gyártó vállalatból, a Sony Ericssonból, ha annak eredményei nem javulnak az elkövetkezendő két vagy három negyedév során. Azt egyelőre nem közölték, hogy pontosan milyen eredményeket tekintenének elegendőnek a további együttműködéshez.

Multimédia mobilon: Sony Ericsson P800 teszt/techbazis/mobil/20020703sony.htmlTovábbi linkek a mobiltelefonokrólhttp://vizsla.origo.hu/static/ipar_es_mezogazdasag/ipar,_iparugy/hirkozlestechnika,_tavkozles/telefon/mobiltelefonok/

Mint ismeretes, a Sony Ericsson Mobile Communications nevet viselő vegyesvállalatot a két cég tavaly októberben alapította abból a célból, hogy nyereségessé tegyék a két társaság mobiltelefonok gyártásával foglalkozó üzletágait. A közös vállalatban a svéd Ericsson, illetve a japán, elektronikai termékeket gyártó Sony 50-50 százalékos részesedéssel bír. Az Ericsson jelenleg arra számít, hogy a közös vállalat az idei évben még veszteséges lesz.

A Sony Ericsson 2002 második negyedévében 5,3 millió darab mobiltelefont értékesített, ami 43 százalékkal marad el a két vállalat által a tavalyi év azonos időszakában külön-külön eladott darabszámtól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!