A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Medal of Honor Allied Assault: Spearhead

Vágólapra másolva!
Nemsokára elkészül a Medal of Honor: Allied Assult kiegészítője, a Spearhead, melyben remélhetőleg már nem fog égnek állni a hajunk a szinte kanyarban is pontosan célzó ellenséges katonáktól.
Vágólapra másolva!


Képek


Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO



Hogy már a játék elején se unatkozzunk, arról néhány későbbi következmény nélküli közjáték gondoskodik. Rajtunk kívül számos repülőgépből dobnak ki megannyi ejtőernyős katonát, és ha alaposabban körülnézünk, tanúja lehetünk, ahogy összeütközik két nagy c-47-es, vagy ahogy egy ejtőernyős társunk szabadesésben közelíti meg a földet, mert nem nyílt ki az ejtőernyője. Sajnos mi sem maradunk ki a jóból - hősünk egy pajta tetején keresztül ér földet, mely meg is határozza az első feladatot: szabadulj ki a pajtából, mely természetese németek tanyája, majd keresd meg társaidat.

Miután sikerült megtalálni a többieket, már meg is van a csapat, melynek tagjaként megpróbálhatjuk teljesíteni a kiegészítő kilenc küldetését. A Spearheadben az eredeti játékkal ellentétben ugyanis jóval nagyobb szerepet kap a squad based rész, vagyis az akciók zömét csapatban teljesíthetjük. E team összetétele igen változó lesz, angol katonáktól amerikaiakon át szovjetekig sok szövetséges katona oldalán fogunk bizonyítani.

Az eredeti Allied Assaultot sok vád érte amiatt, hogy túl "táposak" a német katonák, lehetetlen helyekről és világnyi távolságokból is könnyen leszedik a játékost. A kiegészítőben finomítottak a fejlesztők valamicskét; immár nem fognak olyan könnyen lepuffantani, ha mondjuk egy bokor mélyén rejtőzünk, illetve az ellenfelek lőtávolsága is lecsökkent, és reakcióideje is lelassult.

A fegyvereket illetően valamennyi, az eredeti programban is szereplő eszköz megtalálható a Spearheadben is, kiegészülve néhány új fegyverrel, mint az Enfield Mark 1, vagy a Sten géppisztoly, a szovjet PPSh-41, illetve néhány füstgránát. Az addonban is lesz lehetőség tankot vezetni, de míg az eredeti játékban a Tigris csak egy fegyverét használhatjuk, itt váltogathatunk a T-34-es ágyúja, illetve fedélzeti géppuskája között. Mindeközben még magát a tankot is irányítanunk kell.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!