A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
15:55VívásOlha Kharlan-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
15:55VívásSara Balzer-Luca Szucs
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Elkelt a Google.hu

Vágólapra másolva!
Az ismert kereső magyar internetcímét egy hazai internetes vállalkozás vásárolta meg két magánszemélytől.
Vágólapra másolva!

Legutóbb tavaly szeptember közepén adtunk hírt arról, hogy kétmillió forintért értékesítenék az ismert webes kereső magyar internetcímét. A Google.hu domainnevet két magánszemély szerezte meg 2002 márciusában. A domainnév gazdái tavaly szeptemberig a Google.com-ra irányították az oldalra érkező kéréseket, ezt követően pedig egy olyan szöveget helyeztek el az oldalon, amelyben eladásra kínálták a webcímet.

Axelero Webfejlesztői Partner Programhttp://axpartner.axelero.hu/axpartner

A Google.hu domaint idén márciusban az online tartalomszolgáltatással foglalkozó Hírek Média és Internet Technológiai Kft. vásárolta meg a címet birtokló magánszemélyektől. A társaságnál megkeresésünkre nem árulták el, hogy mennyiért vásárolták meg a kereső magyar webcímét - amelyet korábbi gazdái tavaly még 1-2 millió forintért hirdettek. Mint megtudtuk, a cégnek konkrét tervei vannak a Google.hu-val kapcsolatban, és nem tartanak attól, hogy a Google-t üzemeltető cég beperelné őket, mivel törvényes szolgáltatást kívánnak indítani rajta.

A népszerű internetes keresőt üzemeltető Google Incorporated egyébként rendelkezik hivatalos magyar oldallal, amely a www.google.co.hu címen érhető el. A Google.hu címen jelenleg a kereső saját oldalaira emlékeztető, ám ahhoz képest némileg módosított és egyszerűsített kereső érhető el, amely a begépelt kereséseket a Google.com-ra irányítja át.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!