A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A mogyoródi futam előtt boltokba kerül a Formula One 04

Vágólapra másolva!
A PlayStation2-re elkészült Formula One 04-ben megtalálhatjuk a 2004-es versenyévad összes hivatalos csapatát, versenyzőjét és pályáját, köztük a vadonatúj bahreini és shanghai-i pályákat is, és a játék során átérezhetjük egy valódi Forma 1-es futam minden feszültségét és izgalmát.
Vágólapra másolva!

A négy különböző nehézségi szint miatt a program még a legelvakultabb Forma 1 rajongónak is kihívást jelent, ugyanakkor a kezdő játékosoknak is biztosítja a játék örömét. A könnyen játszható Formula One 04 -el a játékosok végigversenyezhetik a teljes 2004-es bajnokságot - négy kontinens, 16 országában, 18 versenypályán, 10 választható csapattal és 20 választható versenyzővel.

A Formula One 04 segítségével amellett, hogy belebújhatunk kedvenc pilótánk bőrébe, a játékosok most először saját nevükön is indulhatnak a futamokon és nevük a világ legjobb versenyzőinek - mint Michael Schumacher, vagy Button - neveivel szerepelhet együtt a ranglistákon.

A versenypályán is sok újítással találkozhatunk, ezek magukba foglalják az adott pályára jellemző, élethű és évszakfüggő időjárási viszonyokat, és kommentárokat is. Ezentúl a riporter a pálya hőmérsékletéről és egyéb időjárási tényezőkről is informál minket, tájékoztat a versenyzők addigi eredményeiről, még találgatásokba is bocsátkozik, hogy a startpozíciók hogyan befolyásolhatják a verseny kimenetelét. Ha a futamok alatt végig jól teljesítünk jutalomként veterán autókat, bonusz pályákat, sőt még prototípusokat is kaphatunk.

A Network Adaptor segítségével egyszerre 20 játékos versenyezhet egymás ideje ellen. Az online versenyben három szellemautó ellen versenyzünk - a mi legjobb időnk, az aktuális futam legjobb versenyzője és az összesített legjobb ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!