A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Weblapvarázsló néven kifejezetten átlagfelhasználóknak szánt, honlapok egyszerű elkészítését lehetővé tevő szolgátlatást indított ügyfelei részére az Axelero Internet.
Vágólapra másolva!

Az új szolgáltatás használatához csupán egy webböngészőre van szükség, s segítségével egyátlagos szövegszerkesztő szoftvert már ismerő előfizető a beépített sablonok használatával akár fél óra alatt létrehozhatja saját honlapját.

A Weblapvarázslót az Axelero előfizetéssel nem rendelkező ügyfelek a Honlap csomagok keretén belül használhatják, amelyet mindenki 15 napig díjmentesen kipróbálhat. A lakossági és az üzleti ügyfelek részére is a külön sablontípusokat kínál, amellyel a két ügyfélcsoport eltérő igényeit kívánja kielégíteni.A weboldalakhoz az Axelero hozzáférésenként változó méretű webtárhelyet kínált 10-50 megabájt közötti nagyságban.

Magyarországon 2003-ban a vállalatok 22%-a rendelkezett weboldallal, amely 9%-os növekedés mellett 2004-ben már elérte a 31%-ot, és 2005-ben megközelítheti a 40%-ot. A 2004-es adatok mögé nézve azonban az látszik, hogy a mikro (27%) és kisvállalatok (50%) jelentős lemaradásban vannak a közepes (64%) és nagyvállalatokkal szemben. A nagy- és középvállalatok magas honlap-penetrációja miatt az új weboldalakat tipikusan a mikro- és a kisvállalatok hozzák létre, amelyek azonban jellemzően nem rendelkeznek a profi weboldal létrehozásához szükséges ismeretekkel.

(Az [origo] kiadója az Axelero Internet Rt.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!