A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Visszatért a halálból a Tr.im linkrövidítő

Vágólapra másolva!
Sikerült a Tr.im figyelemfelkeltő kampánya, a felhasználók visszatapsolták a felhasználók az augusztus 10-én bezárt linkröviditő szolgáltatást - adta hírül a Mashable. 
Vágólapra másolva!

Pár napja még anyagi indokokat hozott fel a megszűnés mellett a Tr.im-et üzemeltető Nambu Systems, mára azonban visszakozott a cég, ismét működik a szolgáltatás.

A visszatérésről szóló blogbejegyzés a biztonság kedvéért megismétli a bezárásról szóló írásban már egyszer ismertetett problémákat. A Tr.im üzemeltetői szerint a hasonló szolgáltatást nyújtó Bit.ly hegemóniája - a Twitter kizárólag az utóbbi rövidítőszolgáltatást használja - károsan érinti a linkövidítők piacát. Mivel az eredeti címekre való átirányítások elé beágyazott reklámokban nem hisz a Nambu Systems, a cég terve továbbra is a szolgáltatás eladása.

Az újraindulásról szóló blogbejegyzés már jóelőre tagadja a vádakat, mely szerint az oldal leállítása és a nyilvános búcsú csupán figyelemfelkeltő akció lett volna a Tr.im részéről. A visszatérés mindenesetre jól sikerült a linkrövidítőnek, az oldalt a megnövekedett terhelés miatt egyelőre nem lehet elérni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!