Fotók szivárogtak ki a Galaxy S4-ről

Vágólapra másolva!
Egy kínai mobilos fórumra szivárogtak ki fotók a Samsung legújabb csúcsmobiljának tűnő telefonról. Ha a képek és az infórmációk valódsak, akkor a Galaxy S4-ben nyolc processzormag fog dolgozni.
Vágólapra másolva!

Két, egyenként négymagos processzor fogja működtetni a Galaxy S4-es Samsung csúcstelefont egy kínai rajongói fórumra kiszivárgott információk szerint. A The Verge technológiai híroldal szerint a két processzor nem feltétlenül fog egyszerre működni. A második lapka kisebb teljesítményű, és arra szolgál, hogy a mobil takarékoskodhasson az akkuval. A kevéssé számításigényes feladatokat a takarékosabb processzorok fogják számolni.

A Galaxy S III-hoz hasonló házzal rendelkezik a kiszivárgott mobil Forrás: 52samsung.com



A kínai fórumon bemutatott telefon külsejében nagyon hasonlít a jelenleg is kapható Samsung csúcstelefonra. Előlapján csupán egy gomb látható és a hangszóró felett egy kis méretű márkajelzés, a hátlapon csak a kamera és egy nagyobb Samsung felirat látható. Az amerikai technológia lap szerint elképzelhető, hogy a kiszivárgott mobil csupán tesztkészülék, és a végleges mobil más külsővel fog rendelkezni.

A fórumon egyetlen olyan fotó sem bukkant fel, amelyen a mobiltelefon operációs rendszerének újításait lehetne megfigyelni. A Galaxy S4-től azonban főleg szoftveres változásokat várnak az elemzők. Már az előző csúcskészülék teljesítményére sem lehetett igazán panasz. A Samsung akkor tud az okostelefonok piacának meghatározó szereplője maradni, ha úgy formálja a saját képére az Androidot, hogy az többet kínál, mint a versenytársak készülékein futó Google-szoftver.

A Galaxy S4 okostelefont március 14-én fogja bemutatni a Samsung egy New York-i sajtóeseményen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!