A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ilyen videokártyát sem láttunk még

asus rog matrix rtx 2080ti videokártya nvidia
Asus ROG MATRIX RTX 2080Ti
Vágólapra másolva!
Ránézésre nem nyilvánvaló, de vízhűtés dolgozik az Asus csúcstermékében.
Vágólapra másolva!

A számítógépes hardvergyártók is nagy erőkkel képviseltetik magukat a Consumer Electronics Shown, az Asus ráadásul több váratlan és különleges terméket is vitt magával Las Vegasba. A notchos laptopjáról már beszámoltunk, emellett többek közt a kísérleti és úttörőnek szánt termékeket felvonultató MATRIX videokártya-családját is bővítette egy kötelezően fura taggal.

Asus ROG MATRIX RTX 2080Ti Forrás: Asus

Az Asus ROG MATRIX RTX 2080Ti a nevéből sejthetően egy NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti kártya, bár a referencia modellhez képest durván megemelt órajelekkel dolgozik, manuálisan OC módba kapcsolva akár 1815 MHz-ig is felmehet a grafikus processzorának frekvenciája. A válogatott GPU-kat használó kártya ezzel a gyárilag legdurvábban túlhajtott RTX 2080 Ti-nak ígérkezik a piacon.

A nagy érdekességét ettől függetlenül a hűtése adja: a három kártyahelyet foglaló termék első blikkre léghűtésesnek tűnik, de valójában egy komplett vízhűtőrendszert integrált bele az Asus.

A hűtő talprésze a grafikus processzorral és a videomemória chipjeivel érintkezik.

A gyártó szerint a különleges hűtő teljesítménye túlmutat a megszokott 120 mm-es all-in-one vízhűtésekén, de akár a 240 mm-es megoldásokkal is vetekedhet.

A kártya piacra kerülésének időpontját, továbbá a várható árát még nem közölte az Asus, de minden bizonnyal számottevően drágább lesz a tipikusnak mondható hűtéssel rendelkező GeForce RTX 2080 Ti-oknál.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!