A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

[Vége] Egy napig ingyen kérhető a Cities: Skylines

cities skylines
Cities: Skylines
Vágólapra másolva!
Tizenöt napon át ugyanennyi ingyenjátékot osztogat az Epic.
Vágólapra másolva!

Hajráüzemmódba kapcsolt az Epic Games Store digitális számítógépes játékbolt, csütörtök délutántól kezdve minden egyes nap 24 órára ingyen és örökre beszerezhetővé tesz egy játékot, méghozzá tizenöt napon át. Rögtön egy nagyágyúval indult a különleges promóció, 2020. december 18. délután 5 óráig a Cities: Skylines városépítős játékot szerezhetik be örökre a PC-s játékosok.

Cities: Skylines Forrás: Colossal Order

A sajtó és a rajongók egybefüggő véleménye szerint a Cities: Skylines a klasszikus SimCity játéksorozat méltó szellemi örököse, a játékosoknak komplex várostervezési problémákat megoldva kell kiépíteniük benne az élhető és prosperáló városukat. Az Epic csak a játék alapváltozatát adja most oda, így akinek nagyon megtetszene, az a jövőben igény esetén komoly összegeket költhet az évek során megjelent kiegészítőire. Nem mikrotranzakciókra kell gondolni, klasszikus tartalmi bővítésekről van szó.

Nem tudni, hogy holnap késő délután mi váltja majd a Citiest, szokásától eltérően az Epic most nem leplezi le előre a következő ingyenjátékot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!