Elégedett a PS5 exkluzív kezdőjátékaival a PlayStation-főnök

demons souls remake ps5 playstation 5 videojáték
Demon’s Souls remake (PS5)
Vágólapra másolva!
Állítása szerint minden idők legerősebb felhozataláról van szó.
Vágólapra másolva!

Kevés jelentősége lesz a novemberben érkező konzolok esetében az első naptól fogva exkluzívan elérhető játékoknak, hiszen a PlayStation 5 és az Xbox Series gépek is minimum több száz az elődjeikre készült címmel lesznek rögtön kompatibilisek, idővel pedig közel száz százalékban viszik majd az azokra készült termékeket.

Demon’s Souls remake (PS5) Forrás: Sony

Az Xbox Series konzolok esetében konkrétan nem is lesznek exkluzív nyitócímnek titulálható játékok: eredetileg is csak a Halo Infinite lett volna az egyetlen ilyen, de nemrég elhalasztották a kiadását. A Sony jobban áll ezen a téren, sőt: a PlayStation-üzletág vezérigazgatója és elnöke szerint minden idők legerősebb első napos, exkluzív nyitófelhozatalával debütál novemberben a PlayStation 5.

Konkrétan öt címről van szó: a PS5 gépekre előtelepített, az új játékvezérlő képességeit bemutató Astro's Playroom minijáték-gyűjtemény, a PS4-re is érkező Marvel's Spider-Man: Miles Morales, az eredetileg a PS3-ra megjelent Demon's Souls remake-je, továbbá a Sackboy: A Big Adventure és a Destruction All-Stars adják majd a felhozatalt.

Jim Ryan valószínűleg fején találta a szöget, érzésünk szerint igen kevés gamer képes felidézni az előző generációs PlayStationök exkluzív nyitócímei közül akár egyet is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről