Még laposabb és könnyebb lehet a következő Apple MacBook Air

Vágólapra másolva!
A Bloomberg szerint ezen felül a MagSafe töltés is visszatér a 2021-es MacBook Air laptopra.
Vágólapra másolva!

A Bloomberg folyamatosan szerzi az újabb és újabb információkat az Apple következő számítógépeiről. Eddig már hallhattuk, hogy teljesen megújul és trendi dizájnt kap az iMac, valamint, hogy száműzik a Touch Bart a jól bevált fizikai gombok javára a MacBook Pro laptopokon. Ezen felül arról is volt szó, hogy a MacBookokon végre több port lesz, nem kell majd annyi adaptert és elosztót használni.

Forrás: techradar

Mark Gurman most azt állítja, hogy egyrészt visszatér az SD-foglalat a MacBook Pro 2021-es kiadásába, másrész a következő MacBook Air nem elég, hogy megkapja az M1-es Apple processzor következő-generációs kiadását, de ugyanazt a MagSafe töltési rendszert is, ami visszatér a Pro modellen.

További jó hír, hogy az új MacBook Air minden eddiginél könnyebb és laposabb lehet, a kijelző kávája pedig még jobban összemehet. Az új modell prémium ajánlatként jelenik meg a piacon, a jelenlegi MacBook Airből pedig belépőkategóriát csinál az Apple, amely jobban elkülönítené az Air és a Pro szériákat.

Az új MacBook Air még idén, legrosszabb esetben 2022-ben debütálhat. A tippek szerint előbb az új MacBook Pro mutatkozik majd be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről