A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Hivatalos a Windows 10 őszi frissítése

dynabook portege x50 laptop notebook noteszgép windows 10
Dynabook Portégé X50
Vágólapra másolva!
A sejtettnek megfelelően csak pár funkciót hoz majd a 21H2.
Vágólapra másolva!

Röviddel a Windows 11 bejelentését követően kiderült, hogy az idei érkezése ellenére a Windows 10-hez is készülnek még újabb főverzióknak titulált szervizcsomagok, a következő idén ősszel válik majd elérhetővé. A Microsoft most bemutatta az egyelőre csak 21H2 néven emlegetett változatot, amely az előre borítékolhatónak megfelelően csak kisebb újításokat hoz.

A kép csak illusztráció Forrás: Dynabook

Összesen három említésre méltó fejlesztésről rántotta le a leplet a Microsoft: a vezeték nélküli hálózatokra való csatlakozás biztonságának növelése érdekében támogatott válik a WPA3 H2E szabvány, a Windows Hello for Business több jelszó nélküli kiküldési lehetőséget kínál majd a munkaállomások gyorsabb munkába állítása érdekében, a Windows Subsystem for Linux pedig támogatni kezdi a GPU-gyorsított grafikus renderelést.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy a Windows 11-ben bemutatkozott új Microsoft Áruházat mikor kapják majd meg a Windows 10-en maradók. A vállalat szerint a Windows 10 tavaly tavaszi vagy újabb főverzióit használók számára gyors és könnyű lesz a 21H2-es változatra való átállás, nem kell majd végigvárniuk a főverziók közt korábban megszokott, hosszas telepítési procedúrát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!