A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ez lehetett volna a Samsung Galaxy Z Flip 3 riválisa

TCL Chicago
Vágólapra másolva!
Többen is megnézhették a TCL Chicago névre keresztelt összehajtható mobilt, ami a Galaxy Z Flip 3 ellenfele lett volna.
Vágólapra másolva!

A TCL már évek óta mutogatja összehajtható mobilok prototípusait, mégsem dobott piacra eddig egyet sem. Nemrég a gyártó nyilvánosságra hozta, hogy nemrég lépett volna be a szegmensbe a TCL Chicago névre keresztelt összehajtható okostelefonnal.

Stefan Streit marketingigazgató szerint azonban piacra dobhatták volna ugyan a terméket, de az valahogy nem érződött helyesnek. Ez a kategória ugyanis nagyon fontos számukra, számos terméket szeretnének kínálni.

TCL Chicago Forrás: cnet

Bár a Chicagóval még nem volt elégedett a TCL, több médiaszereplőnek is megmutatta a Samsung Galaxy Z Flip 3 ellenfelének szánt prototípust. A 6,67 hüvelykes kijelző 20:9 képarányú, műanyagból van. Alatta Snapdragon 765G, 6 GB RAM, 128 GB tárhely és 3545 mAh-s akku kapott helyet, 48 megapixeles fő, 16 megapixeles ultraszéles kamerával. A prototípus annyira kezdetleges, hogy még a kamerák sem működnek jól.

A TCL rekord-alacsony áron, 800 dollár magasságában szerette volna kínálni a készüléket. 12-18 hónapig azonban biztosan nem dob még piacra ilyesmit, mint kiderült.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!