A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Levetkőzi magáról az olcsó címkét a Xiaomi

Xiaomi 12
Vágólapra másolva!
A Xiaomi többé nem szeretne olcsó márka lenni, így a Xiaomi 12 széria Európában drágább lesz, mint a Samsung Galaxy S22 sorozat.
Vágólapra másolva!

A Xiaomi 12 és a Xiaomi 12 Pro Kínában már decemberben debütáltak, de a kínai mobilgyártók aktuális stratégiájának megfelelően Európába több hónapos késéssel jönnek csak. Hivatalos adatok még mindig nincsenek, a szivárgások szerint azonban márciusban végre Európában is debütál a Xiaomi 12 széria.

Xiaomi 12 Forrás: Xiaomi

Amíg kiderül, hogy ez így lesz-e, addig befutottak a legújabb szivárgások a készülékek árairól. Állítólag a Xiaomi 12 végleges európai ára 899 euró, míg a Xiaomi 12 Pro végleges ára 1099 euró. Ennyibe az alapmodellek kerülnek, a plusz RAM és tárhely értelemszerűen drágább lesz.

A szakértők szerint a Xiaomi most kívánja meglépni azt a korábban híresztelt fordulatot, amellyel végleg levetkőzné magáról az olcsó címkét. A fenti árak mellett ugyanis a Xiaomi 12 modellek még a Samsung Galaxy S22 és Galaxy S22+ árait is túlszárnyalják majd 50-50 euróval. Aki pedig az ár-érték arányra utazik, annak a Redmi és a Poco márkák maradnak a Xiaomi-családon belül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!