A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Halálos fenyegetéseket kapott a The Last of Us színésznője

Vágólapra másolva!
Már a forgatás alatt testőröket kellett fogadni hozzá. Az elődje azért kapott halálos fenyegetéseket, mert ő adta a játék leggyűlöltebb karakterének hangját.
Vágólapra másolva!

Az első játékot feldolgozott első évadot követően már a végéhez közeledik a The Last of Us tévéadaptáció második évadának a forgatása, árulta el a Dinát alakító Isabel Merced színésznő a Josh Horowitz-féle Happy Sad Confused beszélgetős műsorban. A második évad a második játék eseményeit viszi a Max-előfizetéssel rendelkezők képernyőire, ennek megfelelően bizony lesznek drámai fordulatok azok számára, akik nem ismerik a második játék történetét.

kaitlyn dever halálos fenyegetések
Kaitlyn Dever a Hihetetlen című sorozatban, akkor nem kapott halálos fenyegetéseket. 
Fotó: Beth Dubber / Netflix

Ennek kapcsán Isabel Merced kiemelte, hogy a főszereplő Ellie-t megformáló Bella Ramsey és az évad másik kritikus karakterét, Abby-t alakító Kaitlyn Dever fantasztikus munkát végeztek. Devert emberileg és szakmailag is nagyra tartja, szerinte Emmy-t érdemel majd az alakításáért.

Horowitz erre felhozta, hogy kissé aggódik a 27 éves Deverért, hiszen bizonyos okokból Abby a leggyűlöltebb karakter a The Last of Us univerzumában. Merced osztotta az aggodalmát, és elárulta, hogy puszta elővigyázatosságból extra személyi védelmet kapott a forgatáson.

A fenyegetés veszélye valós, a játékban Abby hangját (de nem a képmását) adott Laura Bailey szinkronszínésznő és a kisfia már a The Last of Us Part II megjelenése előtt halálos fenyegetéseket kapott, miután kiszivárgott a játék cselekménye, erre az interneten nekiestek a széria világában irracionális mértékben elmerült rajongók. 

Erről a játék készítésével foglalkozó dokumentumfilmben is mesélt, nagyon nehéz és traumatikus időszak volt számára a fenyegetésekkel való szembesülés.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!