Ma mutatkozik be a PlayStation 5 Pro

gamer gaming playstation dualshock dualsense gamepad kontroller játékvezérlő
Fotó: Anton Shuvalov / Unsplash
Vágólapra másolva!
Egy kilencperces prezentációban lezavarja az egészet a Sony.
Vágólapra másolva!

Jó eséllyel csalódniuk kell a PlayStaton 5 Pro ceremoniális bemutatására számított gamereknek, a Sony magyar idő szerint 2024. szeptember 10. délután 5 órakor élő közvetítésben fogja bejelenteni a várhatóan idén novemberben piacra kerülő játékkonzolt.

Az előadást Mark Cerny vezető mérnök tartja majd, és csupán kilenc perc hosszú lesz. Az adás a „PS5 Technical Presentation hosted by Mark Cerny” címre hallgat, azonban eredetileg „PS5 Pro” néven hozta létre a Sony egyik illetékese a vállalat YouTube-csatornáján. Ő most megtanulta, hogy mi a különbség a nyilvánosság elől elrejteni kívánt tartalmak esetében a privátra és a listázatlanra állítás között.

Egyelőre rejtély, hogy a rövid előadás során pontosan milyen módon és mértékben fog bemutatkozni a PS5 Pro. A technikai prezentációnak való beharangozás alapján lehetséges, hogy a konzol végleges kinézetét, a megjelenési idejét, továbbá az árát még titkolni kívánja a Sony.

A prezentáció rövidsége önmagában nem meglepő, hiszen a PS5 Pro széles közönség számára érdekes újdonságai várhatóan kimerülnek majd a számottevően gyorsabb grafikus vezérlőben és a gépi tanulásos képfelskálázási eljárás bemutatásában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!