Szokatlan módon derült ki, hogy megszületett a véresre vert magyar DJ gyereke

Turi Xénia
Turi Xénia
Vágólapra másolva!
Megszülethetett a botrányairól ismert DJ, Turi Xénia gyereke.
Vágólapra másolva!

Megszületett a botrányairól híres, korábban véresre vert DJ, Turi Xénia első gyereke – írja a Bors. Az édesanya egyelőre nem nyilatkozott, a lap a Redditre hivatkozva közölte a hírt. 

A felhasználók ott egy Pepe becenevű férfi fotóját tették közzé, aki a képen épp egy hordozóban viszi haza a kórházból újszülött gyerekét – aki valószínűleg Turi Xénia gyereke is, miután "Pepe" az internetes nyomozók szerint a DJ volt párja, egyben a gyerek apja.

A Turi Xénia gyerekéről szóló poszt a Redditen:

Megszületett a baba, de hová tűnt az édesanya?

Turi Xénia már korábban eltűnt a közösségi médiából, legutóbb július elején posztolt egy fotót, amelyen már nagy hassal volt látható. "Jogomban áll eldönteni, hogy szülök. És ez ennyi" – akkori bejegyzéséhez csak ennyit írt.

megszületett Turi Xénia gyereke
Turi Xénia még terhesen - azóta valószínűleg megszületett a gyereke
Fotó: Instagram/Turi Xénia

A DJ korábban folyton arról írt, hogy az első gyerekét várja, a kislány apjáról azonban egyáltalán nem akart nyilatkozni. "Hasonló kérdésekre nem válaszolok. Kérlek, ezt fogadjátok el! Már többször kértelek, ne is érdeklődjetek ilyenek felől, megtartom magamnak az összes ilyesmit. Sok a hátulról jövő kérdés, de szándékosan nem reagálok ezekre" – írta, miután folyton faggatták arról, mit lehet tudni a párjáról, illetve gyereke apjáról, de valamiért nagyon titokzatoskodott.

"Kívánom, hogy jó útra tévedjen, a »baráti« társaságát pedig idővel le tudja cserélni, és ne támadásnak élje meg mások segítési szándékát" – írta Turi Xénia egy hozzá közel álló személynek szánt üzenetben egy másik alkalommal, amire természetesen többen is úgy gondolták, talán kislánya édesapjáról lehet szó.

Úgy tűnik, a férfival azóta kibékültek, de a DJ attól sem tartott különösebben, hogy esetleg egyedül kell majd nevelnie a gyerekét: "Mindkét húgomnak van most már gyermeke, így van és lesz is segítségem mindenben, ami az anyasággal kapcsolatos, sőt a család többi része külföldön él, tehát lassan-lassan haza szállingózik mindenki, hogy itt legyenek" – magyarázta júliusban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!