A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Megbukott a Big Diet

Vágólapra másolva!
Alacsony nézettsége miatt levették a műsorról a Big Diet (Nagy Diéta) című reality showt Németországban. A műsorban 6 nőnek és 6 férfinak kellett a televízió nyilvánossága előtt fogyókúrázni. A Big Brother továbbfejlesztett változatának résztvevői mindössze 1200 kalóriát fogyaszthattak egy nap, a győztes pedig az általa leadott kilókkal megegyező mennyiségű aranyat vihetett volna haza.
Vágólapra másolva!

Marco, az első kiesőAz RTL2-n sugárzott show kezdetben 1,27 millió nézőt szegezett a tévéképernyők elé. A nézőszám azonban elég gyorsan 660 ezerre csökkent, ráadásul az eredeti műsorvezető is két hét után otthagyta a programot - írja a BBC.

A hat nőből és hat férfiból álló csoport május óta 42 kamera társaságában élte mindennapjait. A csökkenő népszerűség miatt, azonban a versenyzőknek 6 héttel korábban kellett befejezniük a műsort. A két győztest július 29-én hirdetik ki, akik a súlyveszteségükkel megegyező mennyiségű aranyat nyernek.


A műsort többször támadta a Német Táplálkozástudományi Intézet. Az intézet szakemberei felelőtlenségnek tartották, hogy a készítők a versenyzők egészségét tették kockára, azzal, hogy túl gyorsan, túl sok súly leadására ösztönözték őket.

Korábban az [origo]-ban:
Alternatív realitás
Zanussi és Andrzej Wajda a reality show-k ellen

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!